Viikkotunnit

Säännölliset viikkotunnit ja motivoiva opetus takaavat kehittymisesi tanssijana!

West Coast Swing -tanssikurssit Helsingissä

Tuomas ja Reetta opettavat west coast swingiä säännöllisillä viikkotunneilla Avec Dance Clubilla, Helsingin Vallilassa. 

Katso alta kevään 2023 lukujärjestys. Ilmoittautuminen kursseille on auki! 

Avec Dance Club eli Avec on uudenlainen paritanssimesta, joka yhdistää swingin, salsan, bachatan ja monen muun suositun paritanssin saman katon alle niin bileiden kuin kurssien merkeissä.  Lue lisää Avecista!

Tanssilaji ja tasot:

West Coast Swing on yksi nopeimmin kasvavista paritansseista, ja laji niittänyt suosiota erityisesti nuorten keskuudessa. West Coast Swingiä eli tuttavallisemmin westiä voidaan tanssia lähes jokaiseen Spotifyn top-listoilta löytyvään biisiin ja tietysti vanhempiiin blues-klassikoihin.

Westissä parityöskentely on muiden swing-tanssien tapaan suuressa roolissa. Myös seuraajalla on suuri vapaus luoda, toteuttaa ja maustaa niin omaa yksilöllistä kuin yhteistäkin tanssia. Tyypillistä on rullaava askellus ja parin liikkeestä syntyvä kuminauhamainen elastisuus.

West Coast Swing on lähtöisin Kalifornian auringon alta ja nykyisin sitä voi tanssia ympäri maailmaa!

Tasot:

VIHREÄ kurssi ovat alkeiskurssi, jolla lähdetään liikkeelle aivan alusta. Tänne voit tulla vaikka et vielä olisi tanssinut askeltakaan. 

SININEN kurssi sopii tanssijoille, joilla on vähintää 0,5 vuotta kokemusta kyseisestä tanssilajista ja jotka osaavat jo kyseisen lajin perusteet. Näillä kursseilla saat uutta materiaalia ja kertaat perusteita paremmiksi. 

SINIPUNAINEN Kurssilla kuvioista yhdistellään jo vähän monimutkaisempia kokonaisuuksia, leikitään musiikin rytmien kanssa ja harjoitellaan erilaisia tyylittelyjä ja askelvariaatioita maustamaan omaa tanssia.

PUNAINEN kurssi on edistyneiden kurssi, jolla sukelletaan syvälle tanssiin. Näillä tunneilla viilataan perusteita, edetään vaikeampiin kuvioyhditelmiin ja työstetään omaa vartalonkäyttöä entistä tanssillisemmaksi.

PUNAMUSTA kurssi sopii aktiivisille treenaajille ja kilpailuista kiinnostuneille westaajille. Kurssilla syvennymme perustekniikkaan ja musiikintulkintaan, emme niinkään uuden kuviomateriaalin opettelemiseen.    

Mitä meistä sanotaan?