Tiiviskurssien kalenteri

Tiiviskursseilla päästään syventymään tiettyyn aiheeseen ja työstämään sitä useamman tunnin ajan!

Vietä viikonloppusi tanssien!

Järjestämme kuukausittain erilaisia tiiviskursseja west coast swingistä, buggista ja boogie woogiesta. Tiiviskurssit ovat oiva tapa oppia ja kehittyä, sillä saat syventyä juuri tietyn tanssiaiheen ympärille ja saat varmasti myös työkaluja, joiden avulla voit jatkaa treeniä kotona.  Tiiviskursseillemme otetaan vain rajoitettu määrä pareja, koska haluamme varmistaa, että meillä riittää myös aikaa antaa kaikille henkilökohtaista palautetta.

Tarkista kalenterista seuraavat ja ilmoittaudu mukaan!  

Nothing from 16.6.2024 to 16.8.2024.

Taitotasot:

Vihreä (0-1 vuotta) 

Aloita tästä, aiempaa kokemusta ei tarvita. Opetus etenee rauhallisesti ja kannustavasti eteenpäin. Tunnit sopivat niin vasta-alkajille kuin niille, jotka haluavat kerrata ja vahvistaa perustaansa. Näillä tunneilla opitaan paljon, onnistutaan, pidetään hauskaa hyvällä jengillä ja hullaannutaan tanssiin!

Sininen (0,5-2,5 vuotta)

Kun hallitset perusteet ja tanssi tuntuu hyvältä useimpien parien kanssa, tämä on oikea taso sinulle. Vienti-seuraaminen, musiikintulkinta, uudet kuviot ja lajille tyypillinen vartalonkäyttö ovat usein tuntien aiheita. Sinisellä tasolla kannustetaan viihtymään useampi kausi, sillä opeteltavia asioita on paljon.

Punainen (2,5 + vuotta)

Punaisella tasolla syvennytään, viilataan ja harjoitellaan jo aiemmilla tasoilla tutuksi käyneitä asioita ja lisäksi opetellaan uusia liikevariaatiota sekä haastetaan vartalon käyttöä. Tunnistat vahvuuksiasi ja keskityt luomaan tanssista musiikillisen elämyksen yhdessä parisi kanssa oli hän sitten kokeneempi konkari tai vasta-alkaja.

Musta (3+ vuotta)

Haastavin taso, jonka tunteja on toistaiseksi tarjolla vain tiiviskursseilla.

Haluat haastaa itsesi niin tanssijani niin teknisesti, tulkinnallisesti kuin mentaalisestikin. Olet valmis puurtamaan niin pienten teknisten yksityiskohtien kanssa kuin heittäytymään villisti musiikin vietäväksi. 

Avoin taso, ei alkeet

Erikoisteema. Opetus soveltuu kaikentasoisille, lajia jo osaaville tanssijoille! Emme lähde alkeista ylöspäin vaan keskeltä kohti uusia ulottuvuuksia.

Mitä meistä sanotaan?